Dit weekend op HRC

-   Benjamins
hrc-dit weekend op de club

Zaterdagochtend 10 december hebben onze Garnalen en Guppen natuurlijk gewoon training. Daarna – vanaf 10.30 – ontvangt een deel van onze Turven, Benjamins en Mini’s spelers van de Boitsfort Rugby Club uit België voor een heus Rugby Festival met aansluitend een gezamelijke lunch. Een ander deel van onze TBM trekt overigens het disctrict in om daar de velden “onveilig” te maken.

Na die bruisende start is het de beurt aan HRC Junioren 4. Om 14.30 is de kick off van hun thuiswedstrijd tegen het 2e Junioren team van DIOK.

En we sluiten minstens zo zinderend af als we begonnen op zaterdag: HRC 1 speelt de laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen RC The Dukes 1. Dat belooft een hele mooie wedstrijd en een super gezellige HRC-zaterdag te worden!

Op zondag de 11e worden er op HRC geen wedstrijden gespeeld. Onze dames worden verwacht in Tilburg voor hun uitwedstrijd tegen RCT 1, ons 2e heren team zou uit aantreden tegen Etten-Leur 1 maar die pot gaat in verband met personele problemen van de thuisclub niet door en het fameuze 3e speelt uit RC DIOK 3.