Dit weekend op HRC

  -   Benjamins
hrc-dit weekend op de club
WE gaan welkaar weer zien dit weekend!

Vorige weekend beleefden we de kick-off van ons lustrumjaar met een geslaagde receptie die escaleerde in een echt ouderwets HRC feest met de titel Sensation White. Zondag was het weer raak met een more than Super Sunday inclusief feest en spannende EK finale van Oranje U20.

Deze week is het minstens zo leuk om langs te komen op HRC. Ten eerste omdat onze jeugd na een weekje herindeling-rust weer het veld op gaat. De zaterdag begint met de gezellige drukte van de GGTBM en daarna spelen er 1 Cubs, 2 Junioren en 2 Colts teams thuis. Om 16.00 uur volgen dan de sponsorborrel en de ereklasse wedstrijd van HRC 1 tegen de Rotterdamse RC en we sluiten de zaterdag af met de Autumn Internationals. Engeland vs Nieuw Zeeland staat natuurlijk aan op de grote TV op de club.

En wat zeker ook nog een keer onder de aandacht gebracht mag worden is dat Sanquin bloeddonoren werft op de club a.s. zaterdag. Daarover lees je meer in DIT artikel.

Meer dan genoeg reden om zaterdag van de ochtend tot laat in de middag op de club te zijn!

Op zondag is het rustiger – Xtreme, HRC 2 en HRC 3 spelen uit – maar je bent meer dan welkom om met ze mee het land in te trekken, even langs te komen tegen de tijd dat ze terug komen op de club, of gewoon voor een kopje koffie….

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement