Dit weekend op HRC

  -   Dames
hrc-dit weekend op de club
Het wordt een feestje dit weekend

Dit weekend begint natuurlijk al op vrijdag de 11e met de verjaardagsreceptie van onze mooie club vanaf 19.00 uur in het clubhuis. 90 jaar: dat moet gevierd worden!

Wat de zaterdag betreft: de eerste fase van de jeugdcompetities zit er al op, maar zaterdag kan je natuurlijk wel vroeg genieten van de gezellige chaos die onze jongste jeugd op het veld brengt en ongetwijfeld staat de dames WK-finale Nieuw Zeeland vs Engeland (KO 7:30) aan in het clubhuis. Meer dan genoeg reden om te ontbijten op de club dus.

Zondag 13/11 is het een full house want we weten inmiddels dat het dan MEER DAN SUPER SUNDAY is. HRC 3 speelt om 13.00 uur de Haagse derby tegen The Hague Hornets, onze lades van Xtreme kicken om 15.00 uur af voor hun wedstrijd tegen de Lady Wasps en HRC 2 ontvangt de Nijmeegse studenten van NSRV Obelix (ook om 15.00 uur). En dat “meer dan super” komt door dat onze Björn Dolman, Sam Campbell, Tim de Jong (inmiddels Aurillac) en Teun Karst (nu Brive) op zondag met Oranje U20 de EK Finale spelen tegen Spanje en die wedstrijd (de tijd is nog niet bekend) kijken we natuurlijk ook op de club!

Het thema op zondag is “tijdmachine 80’s/90’s/00’s” dus grijp iets in hysterisch neon, iets straks en korts of een paar (used) jeans met een crop top uit de kast (helemaal in het Oranje mag ook) en kom gezellig naar de club!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement