Dit weekend op HRC

  -   Dames
hrc-dit weekend op de club
Dit weekend de laatste competitie-potten van HRC heren 3 en Xtreme

Voor veel van onze teams zit het competitieseizoen er al op, maar (delen van) onze (jongste) jeugd spelen en trainen gewoon lekker op zaterdag tot 12 uur.

Ook de heren van HRC 3 en de dames van Xtreme moeten nog een laatste loodje.

Xtreme speelt zondag 29 mei thuis tegen de Cheetahs. Dit zijn de teams die 1 en 2 in de poule staan en hoewel onze ladies de Cheetahs niet meer kunnen achterhalen (45 vs 39 punten), belooft het een spetterende wedstrijd te worden.

En op zaterdag 28 mei vechten 4 heren teams uit de derde klasse Zuid-West Plate op HRC uit wat de eindstand daar gaat worden en wie de Plate wint. De studenten van Virgiel hebben vooralsnog de beste papieren zijn staan nu eerste met 35 punten en spelen tegen DSR-C2 dat onderaan de ranglijst staat. HRC 3 bezet de 2e plek met 35 punten en speelt tegen Ascrum dat volgt op de 3e plek met 29 punten….Op papier is het nog mogelijk dat onze mannen de Plate pakken.

Komt allen dus zaterdag en zondag naar HRC om de spetterende laatste competitiewedstrijden van de dames en heren te zien (en onder het genot van een kop koffie onze jeugd lekker te zien ballen).

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement