Dit weekend (niets) op HRC

  -   Espoirs
hrc-dit weekend op de club
Maar zondag zien we je graag in Leiden

Natuurlijk zijn we al bezig met de halve finale die ons eerste thuis op 18 mei tegen RRC speelt, de jeugdcompetities zijn afgesloten met een recordaantal finaleplaatsen, het is nog meivakantie, ons tweede is uitgespeeld en heeft een geweldig seizoen gedraaid in de Future klasse, ons derde heeft zich keurig gehandhaafd in de 3e klasse en onze dames hebben zich bijna geruisloos weer terug geknokt in de Ereklasse…. Je zou bijna denken dat het even rustig is, qua rugby dit weekend.

Je vergist je! Onze Espoirs spelen deze zondag om 13.00 in Leiden hun promotiewedstrijd tegen RC DIOK 3; wordt die pot gewonnen dan klimmen zij – binnen een jaar na de start van het team – naar de 3e klasse!

Leiden is makkelijk te bereizen (ons eerste heeft er deze week ook een trainingssessie afgewerkt), dus niets let je om onze Espoirs aan te komen moedigen. Zien we elkaar langs de lijn bij DIOK?!

En heren Espoirs….door te winnen hebben jullie de kans om in een klap meerdere HRC moeders blij te maken. No pressure….Let’s go HRC!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement