Dit weekend in het land

  -   HRC 1
Dit weekend zien we elkaar langs de lijn in Amersfoort toch?!

Tja, dit weekend – midden in de Mei-vakantie – speelt er dus dus niets op HRC….Maar ons eerste speelt uit tegen RC Eemland in Amersfoort.

De een na laatste wedstrijd in de Ereklasse Champions poule en nu toch wel bepalend bepalend voor de strijd in de halve finales. Dat het tussen Eemland, Haarlem, ‘t Gooi en ons eerste gaat is wel zeker, maar in de kruisfinale speelt de nummer 1 van de poule tegen de nummer 4 en nummer 2 tegen nummer 3. Op basis van de huidige stand zouden dat uitkomen op HRC (vooralsnog 1) vs ‘t Gooi (4) en Eemland (2) vs Haarlem (3)….maar het is close en met de uitwedstrijd dit weekend tegen Eemland en de thuiswedstrijd tegen Haarlem op 6 Mei a.s. nog voor de boeg is het super spannend.

Extra support langs de lijn in Amersfoort (Bachman Wuytierslaan 95, 3818 AB, Amersfoort, KO 15.00 uur) is dus meer dan welkom dus schroom niet, stap in de auto (of regel een lift) en kom ons vlaggenschip deze zaterdag ondersteunen in hun laatste uitwedstrijd tegen RC Eemland!

Overigens – alvast voor in de agenda – die kruisfinales (uit of thuis ook dat is nog niet zeker) worden op zaterdag 20 mei gespeeld en de finale (laten we het hopen) wordt op 29 mei (let op de datum is gewijzigd!) in Amsterdam gespeeld.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement