Denk aan je team!

We willen spelen en blijven spelen

Het seizoen is van start, de competitiestart is aanstaande en we willen niets liever dan spelen (en blijven spelen). Aan de andere kant kleurt het RIVM Den Haag inmiddels als “rood” op de corona-kaart van Nederland en hoor je links en rechts dat mensen zich laten testen. Dat virus is nog steeds akelig dichtbij. Neem het alsjeblieft serieus en denk aan je team, andere mensen die je na staan en aan je eigen gezondheid.

Dat betekent natuurlijk dat je thuis blijft als je klachten hebt, dat je op de club de regels in acht neemt en helpt bij het handhaven er van. Het betekent ook dat je het advies om een mondkapje te dragen ter harte neemt als je carpoolt naar een uitwedstrijd; als je kortgeleden langer dan een kwartier op minder dan 1.5 meter van iemand hebt gezeten die besmet is geraakt, betekent dat immers 10 dagen zelfquarantaine als je ouder dan 18 bent (dus ook als chauffeurende-ouder met een auto vol Guppen).

Zorg er voor dat jij en je teamgenoten gezond blijven en dat er ook niemand uit voorzorg tijdelijk thuis hoeft te blijven.