Decathlon Den Haag: nieuwe sponsor van HRC

-   Benjamins

Koop je iets bij Decathlon, geef HRC je kassabon!

Sinds 1 januari 2019 zijn HRC en Decathlon Den Haag officieel partners. De Franse sportzaak is gevestigd in het oude V&D gebouw op de Grote Markt. De winkel heeft een zeer ruim aanbod aan sportartikelen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor (onderhoud aan) fietsen en campingspullen. De sponsoring van Decathlon geschiedt in de vorm van een cashback (percentage) van aankopen door onze leden op basis van ingeleverde kassabonnen. Hierbij zijn wel enkele spelregels voor van kracht.

Spelregels

1. De aankoop is gedaan bij Decathlon Den Haag (online aankopen tellen dus NIET meer!);
  2. Bij het afrekenen is een Decathlon Sportpas gescand;
  3. Er staat minimaal 1 teamsport-artikel op de bon (koop dus niet alleen een fiets, maar bijvoorbeeld ook een paar sportsokken of thermo!);
  4. De bon is ingeleverd bij HRC (hiervoor zal een apart inleverpunt worden neergezet bij de bar).

Let wel, het geldt dus niet alleen voor rugby gerelateerde artikelen. Wanneer je een fiets of tent koopt bij Decathlon en je koopt er ook een paar hockeysokken bij voor je nichtje of thermokleding voor jezelf of jouw kids, dan is dat ook goed. Mits er een sportpas gescand is uiteraard.

Garantie

Hoe zit het met m’n garantie wanneer ik m’n bon heb weggegeven?! Geen zorgen, alle aankopen worden geregistreerd op de sportpas en dat vormt als het ware een soort digitale kassabon wanneer je artikelen wilt ruilen.

Sportpas

De Decathlon Sportpas kan je aanvragen via deze link. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 26 januari zullen er mensen van Decathlon aanwezig zijn om eventueel te helpen om een pas aan te maken.

Hoe verhoudt dit zich tot de HRC afspraken met Canterbury?

Deze samenwerking heeft geen invloed op de samenwerking met Canterbury. Canterbury blijft nog altijd de officiële leverancier voor alle HRC-gerelateerde kleding. Voor de selectie is hier zelfs sprake van verregaande exclusiviteit om alle kleding op en naast het veld die met HRC te maken heeft. Deze kledingafspraken blijven we als HRC uiteraard eerbiedigen. In geval van twijfel neem contact op met de sponsorcommissie.