De winnaar van de flessenactie is bekend!

  -   Guppen
flessenactie
Einde seizoen, Einde flessen actie 2021. We hebben een winnaar!

Einde seizoen, einde flessen actie 2021.

Zoals beloofd zouden we aan het einde van het seizoen de winnaar van de Flessen Actie 2021 bekend maken. We kunnen concluderen dat het een geslaagde inzameling is geweest en dat er heel veel flessen naar HRC gebracht zijn. Super gedaan! Daarvoor willen we jullie allemaal heel erg bedanken…… Maar er is maar één leeftijdscategorie die is aanmerking kan komende voor de clinic van ons eerste team en dat zijn (drum roll please):

DE GUPPEN!

Zij zullen aan het begin van het nieuwe seizoen dus worden uitgenodigd voor die felbegeerde Clinic van HRC 1 (onze heren zullen zich in vakantie fysiek en metaal voor te bereiden op dit spektakelstukje, dus reken maar dat dat leuk gaat worden!.

Overigens rugby je altijd samen; niet alleen met je team of je leeftijdscategorie, maar met de hele club. Wij met zijn allen zijn en vormen we HRC, nu en voor altijd. Eigenlijk zijn we dus allemaal winnaars want de opbrengst komt ten goede aan de nieuwe buitentrap waar straks jong en oud plezier van gaat hebben en waar we allemaal nog heel vaak gebruik van zullen maken.

Nu zijn er vast wel wat competitieve types die denken “ja, bla, bla, iedereen winnaar…..maar die prijs en de winst, is wel mooi door de Guppen in de wacht gesleept”. Geen zorgen wat de actie STOPT NIET.  Nee, jullie kunnen van de zomer gewoon door blijven sparen! Volgend seizoen zal er weer een nieuwe Flessen actie georganiseerd gaan worden.

De Guppen dagen alle andere uit om hun inzameling te over treffen!

Iedereen een fijne zomervakantie en flessen-spaar-ze!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement