De tweede fase is gestart!

-   Junioren
Wedstrijdverslag HRC Junioren 1/12

Hoewel HRC Junioren 2 deze zaterdag nog geen programma had, mocht team 1 – na diverse oefenpotjes – eindelijk weer echt aan de bak. Thuis werden de, naar de eerste fase gepromoveerde, junioren van RC Delft ontvangen. Waar de bezoekers misschien nog wat moesten wennen aan het spel in de Cup Poule, kwam HRC meteen lekker uit de startblokken. Voor de pauze werd er bijna uitsluitend op de Delftse helft gespeeld, met 6 tries en 3 conversies voor de thuisploeg als resultaat. In de tweede helft werd er door onze Junioren wat gas teruggenomen, met als gevolg dat ook Delft een break kon maken en er door HRC wat minder werd gescoord. Eindstand 48-7. (Voor de volledige stand in de Cup Poule klink je hier)