De schouders eronder

  -   Nieuws

Beste rugby vrienden,

Zoals u waarschijnlijk wel hebt vernomen, heeft de Nederlandse regering verregaande maatregelen genomen om de tweede Coronagolf in te dammen. De nieuwe regels hebben ook gevolgen voor HRC.

Laten we bij het positieve beginnen: de jeugd mag gewoon doorgaan met trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden. Al gaat onze GTBM afdeling de herfstvakantie gebruiken als rustmoment voor spelers en trainers. Competitie- en regiowedstrijden voor de jeugd zitten er helaas even niet in om (onnodig) reizen te beperken.

De grootste impact heeft het stilleggen van de amateursport voor de senioren. Het trainen in groepsverband en het spelen van wedstrijden is voorlopig niet meer mogelijk. En dat nu ons Eerste Team juist zo goed op dreef is.

Wij begrijpen als bestuur dat dit een grote teleurstelling is voor iedereen die zo uitkeek naar het nieuwe seizoen. Vooralsnog weten wij nog niet wanneer de huidige maatregelen betreffende sport worden versoepeld, dan wel worden teruggedraaid. Wij vragen en hopen dat u als lid van onze prachtige club, geduldig bent en de club ook in deze tijd blijft steunen. Het is voor niemand makkelijk, maar wij zijn er van overtuigd dat we er samen als club doorheen kunnen komen. Het is even door de zure appel heen bijten, maar misschien ook een kans om te laten zien dat wij rugbyers, en in het bijzonder, HRC’ers zijn. Kameraadschap, gezelligheid, er zijn voor elkaar, dat is HRC. Als club zetten we samen de schouders eronder; daar kan geen pandemie tegenop.

De club rekent op u, zodat u kunt blijven rekenen op HRC!

Namens het bestuur van HRC,

Pieter Hoog                                                       Mark van der Laan

Voorzitter                                                          Secretaris

Foto: Rugby-shots.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement