De piñata is back

  -   HRC 2
HRC 2 promoveert
HRC 2 promoveert binnen één seizoen terug naar de eerste klasse

Om klokke 15.00 werd er afgetrapt in Roosendaal voor de promotie/degradatie wedstrijd RC RCC 1 vs HRC 2. Het tweede startte met de zelfde tactiek als 1 gisteren; punten pakken! In 8ste minuut kickte Koen Molier de penalty kick voor HRC tussen de palen (0-3). In de 20ste minuut volgde de eerste Haagse try (Floris Dullemond geen conversie 0-8). 6 minuten later lag het ovaal al weer achter de lijn ditmaal was het Wiebe van der Knaap die hem drukte. De conversie van Koen was prima (0-15). 10 minuten verder was het Ward Oudheusden. En ook deze conversie was goed zodat de ruststand op 0-22 kwam.

De tweede helft begon met een gele kaart voor De Haagse, maar 22ste minuut was het wel weer Den Haag dat scoorde (Floris zijn 2e zonder conversie 0-27) en 4 minuten later lijkt het met een try door Rossouw Coetzee  wel gespeeld, zeker omdat conversie ook weer goed was 0-34.

De laatste wapenfeiten zijn het verdwijnen van de hatelijke 0 van het bord (30ste minuut try voor RC RCC met conversie. 7-34) en nog een gele kaart voor de Haagse. Dan is het gespeeld: HRC 2 is terug in de eerste klasse (iets met een piñata).

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement