De kop is er af

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 22/9

Na test-matches voor beide teams bij Kituro en tegen DIOK, is het deze zaterdag echt begonnen: de eerste competitiewedstrijden voor de Junioren zitten er op en de kop is er af. Beide teams speelden thuis en hoewel het duidelijk is dat het zich hier en daar nog wat moet “zetten”, werd er al leuk gespeeld.

Team 1 was vooral in het begin nog wat zoekende. Dat leek ook te gelden voor de bezoekers. Het spelbeeld was nog wat rommelig. Gelukkig kwam HRC in de loop van de wedstrijd steeds beter op gang, hetgeen resulteerde in een mooie overwinning op Breda (29-0). (Zumba nummer 2 volgt op de eerst volgende training).

Team 2 had het zwaar tegen het team van Oemoemenoe, dat vooral uit grote, sterke, snelle en tweede-jaars spelers bestaat. Toch lukte het ze om een paar keer gevaarlijk dicht bij de try-line van de bezoekers te komen, maar bijna telt helaas niet. Overigens bleven ze goed verdedigen (0-53).

Wil je weet hoe het staat in de Cup of en de Shield A poule? (Dan klik je hier (Cup) of hier (Shield A))