HRC mutsen

In de HRC shop kan je terecht voor je wedstrijdkleding, trainingsspullen en voor de leukste HRC merchandise. Van hoodies en t-shirts met het vintage HRC logo tot stormparaplu’s. We hebben een wisselend assortiment met hele leuke items en deze breiden we steeds een beetje verder uit. Dus loop af en toe even binnen in de winkel. Sinds dit seizoen ’23/’24 is de HRC shop in eigen beheer. Dit bekent dat alle inkomsten ten goede komen aan de club.

De openingstijden zijn:

• dinsdag: 17.30 – 19.30 uur;
  • woensdag: 17.30 – 19.30 uur;
  • zaterdag: 10.00 – 12.00 uur.

Bezoek de online HRC shop

Twee nieuwe spelregels die vanaf 1 januari 2024 in de HRC-winkel worden gehanteerd:
– als je jerseys en/of trainingsmateriaal wilt laten bedrukken, vragen we je vooraf te betalen
en
– items die je hebt besteld en waarvoor je een afhaalbericht kreeg, of spullen die je in de winkel “apart” hebt laten hangen, maar die nog niet zijn betaald, houden we 2 maximaal weken voor je apart. Daarna gaat het (weer terug) de winkel in.

Wedstrijdkleding
Canterbury is voor seizoen ’23/’24 de leverancier van de wedstrijdkleding, waarbij we zoveel mogelijk proberen de bestaande voorraden op te maken. Op dit moment loopt de tender voor een kledingleverancier voor volgend seizoen. Aan het eind van het seizoen zullen we iedereen hiervan op de hoogte stellen. Voor nu betekent dit dat we kleine voorraden houden of op bestelling kunnen leveren. Wil je meer weten? Vraag het in de winkel.

Reuse, reduce, recycle
Speciaal voor onze winkel maakt Josefien van Kempen, van Naaiatelier Josefien, hele leuke items van oude HRC 1 shirts en tacklebags. Bijvoorbeeld kussens en toilettassen, alle items zijn uniek.

Tripkleding
Gaan jouw rugbyers op trip? Of ben je op zoek naar andere HRC merchandise? Alle bedrukte items met een HRC logo regel je via de HRC shop. Sofie Beeken kan je hierbij helpen. Je kan haar bereiken via sofie.beeken@haagscherugbyclub.nl.