De handen uit de mouwen

Beste rugby vrienden,

Het rugby seizoen ligt voorlopig stil zoals u waarschijnlijk al vernomen hebt, maar betekent dat de er op de club niets meer gebeurt? Natuurlijk niet, want wij staan niet stil. De tijdelijke stop geeft ons als club de mogelijkheid om ook weer te kijken naar aspecten die er soms bij inschieten. Zoals onderhoud aan het clubhuis, ICT en voor de, inmiddels legendarische, livestream.

Dus wie zoeken wij? Wij zoeken handige klussers die die ervaring hebben met schilderen, houtbewerking, betegelen en elektra. Voor meer informatie kunt u terecht bij onderhoud@haagscherugbyclub.nl. Voor een overzicht voor wat er allemaal moet gebeuren kunt u hier kijken https://haagscherugbyclub.nl/onderhoudspagina/. Er is nu ook dringende behoefte aan mensen die verstand hebben van het installeren van een brandwerende deur.

Verder zijn wij ook opzoek naar mensen met affiniteit met ICT hebben. De tijd en technologie blijven niet stilstaan en HRC moet ook bijblijven op ICT gebied om haar leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u affiniteit en interesse om HRC op dit gebied te helpen kunt contact opnemen ict@haagscherugbyclub.nl.

Zoals velen van u hebben vernomen hebben wij onze thuiswedstrijden via een livestream kunnen uitzenden om de HRC supporters te bedienen die de wedstrijd niet live konden zien. Dit is meer dan alleen een camera neerzetten en een wedstrijd uitzenden. Wij willen ook wedstrijdaankondigingen voor de wedstrijden maken en ook promovideo’s maken voor HRC. Dus heeft u kennis, of een passie voor videobewerking, grafische vormgeving meld u aan bij redactie@haagscherugbyclub.nl.

Met ovale groet,

Mark van der Laan