De geboorte van een traditie

  -   Colts
Colts Come Back Borrel
De eerste Colts Comeback Borrel op 28/12 was een succes

Één voor één of in groepjes van een man of wat druppelden ze afgelopen donderdag 29 december het clubhuis binnen totdat er ruim 50 man stonden te borrelen: onze oud Colts.

Er waren flink wat oud HRC-ers die nu in het buitenland spelen en die tussen kerst en Oud en Nieuw even thuis waren, er waren spelers die al een tijdje gestopt zijn, mannen die inmiddels studenten-rugby spelen, spelers die hun plek vonden in een van onze Senioren teams en (natuurlijk kreeg ze een applaus) onze international was ook van de partij.

Sommige jaren waren al redelijk compleet en hoewel er in andere nog wat gaten zaten, was het precies het gezellige weerzien waarom het rugby bekend staat.

Het bestuur had – tot verrassing van velen die braaf met hun bankpasje klaarstonden om af te rekenen – een vat aangeslagen om zo te benadrukken dat HRC graag contact houdt met haar oud (Colt) spelers en dat de deuren op de club altijd open staan. Dat vat ging schoon op en dat droeg ook nog extra bij aan de gezelligheid.

Tenslotte, tot troost voor een ieder dit het dit jaar heeft moeten missen; er is een traditie geboren! Volgend jaar zal er in de week tussen kerst en oud en nieuw weer een Colts Comeback Borrel worden georganiseerd!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement