De eerste potjes van 2020

-   Colts
Wedstrijdverslagen HRC Colts 12/1/2020

De Colts werden op de eerste training van 2020 getrakteerd op nagel nieuwe, door Burgerbar gesponsorde, contacttops van Canterbury. Cody, heel veel dank!

Colts 2 mocht (krap bemenst) aantreden in Den Bosch voor een pot tegen de Dukes. Dat ging tot de rust (ondanks dat HRC 1 speler minder had) aardig gelijk op. Maar met nog 3 uitvallers, was het na rust niet meer vol te houden. Het werd uiteindelijk 57-21.

Colts 1 gaat volgende week op bezoek bij de Dukes en ontving deze week URC thuis. Hoewel URC tot op het laatst bleef spelen, was er van af het begin een krachtsverschil. De verdediging van HRC hield goed stand en er werden 12 tries gedrukt waarvan er 8 werden geconverteerd. Uitslag 76-0.