Voor algemene zaken is het bestuur altijd bereikbaar via Mark van der Laan.

Het bestuur van de Haagsche Rugby Club bestaat uit 9 personen en is als volgt geconstitueerd:

Pieter Hoog

Voorzitter

Coördinatie, strategisch beleid, bondsaangelegenheden, representatie en vrijwilligersbeleid.

mail Pieter Hoog

Jurg van Dijk

Penningmeester

Financieel beleid, financiele administratie, exploitatie HRC-winkel, sponsoring & businessclub.

mail Jurg van Dijk

Mark van der Laan

Secretaris

Bestuurssecretariaat, interne communicatie, archief, ledenadministratie, contractbeheer.

mail Mark van der Laan

Dave Reabel

Facilitaire Zaken

Clubhuis, horeca, webshop, velden en website(communicatie)

mail Dave Reabel

Wouter Prins

Sponsoring

Beleid en organisatie sponsoren, sponsorcommissie, externe relaties, sponsoring & businessclub

mail Wouter Prins

Bonni May

Technisch beleid

Beleid en organisatie senioren, trainers & teammanagers, organisatie opvang nieuwe leden.

mail Bonni May
Melcher de Bosch Kemper

Cubs, Junioren en Colts (CJC)

Voorzitter CJC commissie, beleid & organisatie, trainers & teammanagers, wedstrijdsecretariaat, landelijke jeugdaangelegenheden.

mail Melcher de Bosch Kemper

Boudewijn Hoogenraad

Guppen, Turven, Benjamins en Mini's (GTBM)

Voorzitter GTBM commissie, beleid & organisatie, trainers & teammanagers, wedstrijdsecretariaat