Het bestuur van de Haagsche Rugby Club bestaat uit 9 personen en is als volgt geconstitueerd.

Voor algemene zaken is het bestuur altijd bereikbaar via Birgit Steerneman

Pieter Hoog

Voorzitter

Coördinatie, strategisch beleid, bondsaangelegenheden, representatie en vrijwilligersbeleid.

mail Pieter Hoog

Steph Rommelse

Penningmeester

Financieel beleid, financiele administratie, exploitatie HRC-winkel, sponsoring & businessclub.

mail Steph Rommelse

Birgit Steerneman

Secretaris

Bestuurssecretariaat, interne communicatie, archief, ledenadministratie, contractbeheer.

mail Birgit Steerneman

Floris van de Velde

Facilitaire Zaken

Clubhuis, bar, winkel, velden en website(communicatie)

mail Floris van de Velde
Hein Brat

Sponsoring

Beleid en organisatie sponsoren, sponsorcommissie, externe relaties, sponsoring & businessclub

mail Hein Brat

Bonni May

Technisch beleid

Beleid en organisatie senioren, trainers & teammanagers, organisatie opvang nieuwe leden.

mail Bonni May
Melcher de Bosch Kemper

Cubs, Junioren en Colts (CJC)

Voorzitter CJC commissie, beleid & organisatie, trainers & teammanagers, wedstrijdsecretariaat, landelijke jeugdaangelegenheden.

mail Melcher de Bosch Kemper

Marjolein Zanen

Guppen, Turven, Benjamins en Mini's (GTBM)

Voorzitter GTBM commissie, beleid & organisatie, trainers & teammanagers, wedstrijdsecretariaat