Er zijn verschillende manieren om HRC (financieel) te steunen. Hier zullen we de verschillende opties uit een zetten. Wanneer je HRC zakelijk wil sponsoren, klik dan hier.

Donateur

Als donateur van de club blijft u betrokken bij de Haagsche Rugby Club door de club jaarlijks financieel te steunen voor een bedrag van € 93 per seizoen*. U wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten binnen de club en uiteraard ontvangt u de nieuwsbrief Op de Proppen. Uw gegevens blijven in onze ledenadministratie opgeslagen.

*Dit is het bedrag voor het seizoen 2018/2019 en wordt per jaar geïndexeerd.

Niet-spelend lid

Als niet-spelend lid blijft u lid van de Haagsche Rugby Club en heeft u dezelfde rechten die spelende leden hebben. Enig verschil met het spelend-lidmaatschap is dat u geen bondscontributie betaald. Uw gegevens blijven in onze ledenadministratie opgeslagen. Uiteraard ontvangt u ook de nieuwsbrief Op de Proppen. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 163 per seizoen*

*Dit is het bedrag voor het seizoen 2018/2019 en wordt per jaar geïndexeerd.

Club van 100

Deelnemen aan de club van 100 kan naast het (niet-spelend) lidmaatschap, donateurschap of als reünist.  De club van 100 staat naast HRC en bepaalt zelf op welke manier zij HRC steunen. Daarnaast organiseren zij zelfstandig leuke activiteiten onder de bezielende leiding van Ton van der Loos. De kosten voor deelname aan de Club van 100 bedragen € 100 per seizoen. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Ton van der Loos via onderstaande button.

 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement