De 2e reeks Garnalengym gaat starten!

  -   Nieuws

Binnenkort gaan we weer van start met Garnalengym op HRC. Allemaal jongetjes en meisjes van 3 of net 4 jaar (geboren in 2017) in de weer op het rugbyveld!

Het zal dezelfde opzet hebben als de 1e helft van het seizoen. Dus weer 10 trainingen voor € 50,-. De 1e training is op zaterdag 6 maart a.s. en vervolgens de volgende zaterdagen: 13, 20 en 27 maart, 10 en 17 april, 8, 15 en 29 mei en de laatste training op 5 juni. Deze zaterdagochtenden maken we er van 08.30 uur tot 09.30 uur weer een leuke garnalentraining van met een boel rugbyballen, (tik)spelletjes, trampoline en gezelligeid. Uiteraard zullen de trainingen plaatsvinden onder de dan geldende coronamaatregelen (dus voor nu helaas nog geen ouders langs de lijn).

Heb je een garnaal thuis die wil mee doen? Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten en stuur een mail naar garnalen@haagscherugbyclub.nl. Bij genoeg aanmeldingen kunnen de trainingen doorgaan. Jullie ontvangen dan een tikkie en na betaling de definitieve uitnodiging om deel te nemen aan de trainingen.

Wij hebben er weer onwijs zin in en kijken er naar uit!

Ovale groet,
De garnalentrainers en teammanager

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement