De 2e helft….

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 13/10

Junioren – U16 – “spelen” nog geen 3e helft. Maar er zijn zaterdagen dat het er (even) op lijkt dat ze daarvoor in de 2e helft alvast wat oefenen….

Team 2 mocht als eerste aan de bak deze zaterdag. Zij ontvingen Haarlem 2. In de eerste helft ging dat nog heel behoorlijk gelijk op en bij rust leek de achterstand nog absoluut overbrugbaar. Maar de 2e helft was minder, de drive en het geloof vloeide weg en dat resulteerde in een onnodig fors verlies (5-60).

Team 1 trad om 13 uur thuis aan tegen de Amstelveense RC. De eerste helft liep lekker en de voorsprong bij rust was riant. Na rust was het heilige vuur echter even uit de aanval en kregen de bezoekers wat meer ruimte om druk te zetten. “Wat ruimte” want als ze te dicht bij de tryline kwamen vlamde HRC toch nog wat op. De 0 werd daardoor keurig gehouden en tegen het einde van de wedstrijd werd er ook aanvallend nog even gas geven (69-0).

De stand? Team 1 speelt in de Cup Poule. De stand in de eerste fase vind je hier. Team 2 speelt Shield Poule A. Voor de stand daar klik je hier.