Data 2019 Beach toernooien bekend!

-   Benjamins

Op zaterdag 15 juni wordt het bekende HRC TBM Beachtoernooi en Beach 5S Rugby voor senioren gehouden op het Scheveningse strand. Op zondag 16 juni is het de tweede toernooidag voor de senioren en spelen de jeugdteams (U14, U16 en U18) hun beach toernooi.

HRC Bietsj Toernooi (voor TBM)
Na jaar en dag gehouden te zijn op het strand van Kijkduin, wordt in 2019 dit toernooi voor de tweede keer gelijktijdig met het North Sea Beach Rugby Toernooi gehouden rondom het Beach Stadion.

Informatie over inschrijven volgt.

North Sea Beach Rugby (voor senioren, U14, U16, U18)
Dit toernooi maakt deel uit van de internationale EBRA-Series met toernooien in Portugal, Spanje, Engeland, Frankrijk en Italië.

Beach Fives Rugby is een contactsport waarbij uithoudingsvermogen, tactiek en balbehandelingsvaardigheden de basis vormen van een spektakel voor zowel spelers als toeschouwers. De wedstrijden bepalen ook wie wordt Kampioen Beach Fives Rugby Nederland. De winnaar heeft directe toegang tot de Europese Master Finals 2020 die vrijwel zeker in Nederland wordt gespeeld.

Registratie staat nu open voor North Sea Beach Rugby op 15 en 16 juni 2019 in The Hague Beach Stadium voor dames- en herenteams en U18, U16 en U14 jeugdteams.

Registreer nu en speel tegen topteams uit Nederland, Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, België, Curaçao. Voor programma, registratie en meer zie http://northseabeachrugby.com

BEACH 5S RUGBY – DE ENIGE OFFICIEEL ERKENDE VORM VAN BEACH RUGBY DOOR DE IRB EN RUGBY EUROPE.

Geniet nog even na van editie 2018!