Dappere mama’s trainen met hun guppen

-   Guppen
Mama-guppen-training

Na de geslaagde Vader-Guppentraining op zaterdag 24 maart was het nu de beurt aan de Mama’s. Zaterdagochtend 14 april 2018 stond 65 opgetogen guppen met hun moeders op het trainingsveld klaar voor de training.

Er werd afgetrapt met de gebruikelijke warming up….dribbelen op de plaats, opdrukken, kikkersprongen, kruiwagentje, haasje over wat weer werd afgewisseld met hardlopen en sprintjes trekken door de moeders onder luide aanmoediging van de guppen. Nu waren de moeders klaar voor het echte werk! Samen met de guppen hebben de moeders in donuts gesprongen, tegen stootkussens gebeukt en om de rugbybal gestreden. De guppen vonden het geweldig…en de moeders ook! Na afloop werd, zoals gebruikelijk, afgesloten met guppen bier.

Veel dank aan de guppen en trainers voor de hele geslaagde ochtend!

Groet van een Guppenmoeder