Dankbaar

  -   HRC 1
Dank
Afscheidnemen doet altijd pijn, maar het is niet forever....we gaan jullie weer zien boys!

Waar er de afgelopen weken veel mannen (bij)getekend hebben, betekent een nieuw seizoen toch ook altijd dat de club afscheid moet nemen van een aantal spelers.

Natuurlijk hopen we dat dat tijdelijk zal zijn en dat we “onze” mannen op een of andere manier (snel) weer terug zullen zien op de club.

Maar hoe dan ook laten we ze niet gaan zonder een woord van dank: stuk voor stuk hebben deze mannen – ieder op hun eigen manier – een bijdrage geleverd aan het rugby op HRC en daarvoor zijn we ze zeer erkentelijk. Daarbij wensen we ze natuurlijk heel veel succes in hun verdere (rugby) carrière.

Don’t be a stranger boys, de deur op HRC staat altijd voor jullie open!

O ja, (hoewel er van paar spelers nog niet bekend is of ze blijven) is het natuurlijk ook belangrijk te vermelden over wie we het dan hebben?

Dat Kaj Verhoorn is ingelijfd bij Brive en het daar geweldig doet – Kaj is recent geselecteerd voor de 7s selectie van deze Franse topclub – zal weinigen van u zijn ontgaan. We zullen hem met plezier en vol trots blijven volgen en wensen hem (nog) meer succes!

Ook Tim Michel – een kind van de club uit een echte HRC familie – verruilt HRC (tijdelijk, toch Tim?) voor een andere zelfs nog oudere club. Hij studeert in Delft en kiest er voor om ook de bijzondere sfeer en ervaring van het studentenrugby mee te pakken. Tim komt komend jaar uit voor DSR-C. (Hetgeen gelukkig betekent dat we hem – hoewel dan in een ander shirt – ongetwijfeld op HRC blijven zien).

De laatste die HRC verlaat is ook zo’n “household (last)name” binnen de club: Castor Magis. Het goede nieuws; zijn vertrek is zeker tijdelijk. Castor gaat tot en met november spelen bij Atlanta Rugby in de VS en hij komt daarna, deze ervaring rijker, terug naar HRC.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement