Sinds 2014 bestaat HRC Xtreme, het damesteam van de Haagsche Rugby Club. De naam Xtreme heeft voor ons een bijzondere betekenis, waar we je graag persoonlijk meer over vertellen. We zijn ooit begonnen met trainen in een parkje met een groepje meiden, maar sinds 2015 spelen we officiële competitiewedstrijden en in 2018 zijn we kampioen van de 2e klasse geworden! Nu draaien we goed mee in de 1e klasse en hopen we natuurlijk steeds verder te kunnen blijven groeien en gaan we vol voor een volgend kampioenschap!

We trainen elke woensdag en vrijdag van 20.00-21.30 uur op de Haagsche Rugby Club. Onze wedstrijden zijn altijd op zondag. Het seizoen duurt ongeveer van september tot en met april. In de zomer doen we mee aan leuke toernooien in binnen- en buitenland. Doordat we in de 1e klasse spelen, spelen we door het hele land. De zondag is dan ook echt een gezellige teamdag met het reizen, de wedstrijd en de gezelligheid erna.

Rugby draait voor ons niet alleen om het winnen van wedstrijden, maar het club en teamgevoel staat ook hoog in het vaandel. Daarom worden er vaak leuke dingen georganiseerd, zoals team-etentjes, feesten op de club en teambuildings activiteiten. Ook (mede)organiseren we jaarlijks de ‘Haagsche Rugby Dagen’ waarbij teams uit het hele land (en daarbuiten) afreizen naar Den Haag om zich in toernooivorm klaar te stomen voor het nieuwe seizoen!

We zijn een groot team dat altijd op zoek is naar extra versterking en iedereen is welkom! Of je nou al rugby ervaring hebt, of helemaal niet, voor iedereen is een plekje! Dus ben jij minimaal 15 jaar en 9 maanden oud, ben je groot, klein, dik, dun, sterk, snel  of heb je nog andere kwaliteiten, kun je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit om een keer met ons mee te trainen!

Het enige dat je nodig hebt is kleding die tegen een stootje kan (zonder ritsen koordjes enz.), sportschoenen (het liefst met goede grip/noppen) en voor je eigen veiligheid een bitje.

Meetrainen mag altijd, maar laat even van tevoren weten dat je komt via een berichtje op onze FB pagina HRC Ladies Xtreme of via onze Instagram hrcxtreme

Woensdag: 20:00 – 21:30
Vrijdag: 20:00 – 21:30

Staff en coaches

Rob Roeleveld

Bonni May

Christian Overklift Vaupel Kleijn

Spelers

Teammanagers

Tineke de Koning

Teammanager HRC Xtreme

Team informatie

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe meiden bijgekomen, maar nog steeds zijn we op zoek naar meiden (vanaf 15 jaar en 9 maanden) en dames die het leuk vinden om ons team compleet te maken.
Dus kun je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit een keer met ons mee te trainen!

Kom eens langs!
Vanzelfsprekend kan je ook spontaan langskomen tijdens een trainingsavond of op een zondag als er een wedstrijd gespeeld wordt.

Woensdag: 20:00 – 21:30

Vrijdag: 20:00 – 21:30