Xtreme

Het damesteam van de Haagsche Rugby Club genaamd HRC Xtreme bestaat sinds 2014. De naam Xtreme heeft voor ons een bijzondere en emotionele betekenis, waar we je graag persoonlijk meer over vertellen. We zijn ooit begonnen met trainen in een parkje met een groepje meiden, maar sinds 2015 spelen we officiële competitiewedstrijden. Na een kampioenschap in de 2e klasse in 2018, zijn we in 2023 kampioen geworden van de 1e klasse, waardoor wij sinds seizoen 2023/2024 uit mogen komen in de Ere klasse!

We trainen elke woensdag en vrijdag van 20.00-21.30 uur op de Haagsche Rugby Club. Onze wedstrijden zijn altijd op zondag. Het seizoen duurt ongeveer van september tot en met april. In de zomer doen we mee aan leuke toernooien in binnen- en buitenland. Doordat we in de 1e klasse spelen, spelen we door het hele land. De zondag is dan ook echt een gezellige teamdag met het reizen, de wedstrijd en de gezelligheid erna.

Rugby draait voor ons niet alleen om het winnen van wedstrijden, maar het club en teamgevoel staat ook hoog in het vaandel. Daarom worden er vaak leuke dingen georganiseerd, zoals team-etentjes, feesten op de club en teambuildings activiteiten. Ook zijn er jaarlijks de ‘Haagsche Rugby Dagen’ waarbij teams uit het hele land (en daarbuiten) afreizen naar Den Haag om zich in toernooivorm klaar te stomen voor het nieuwe seizoen!

Are you interested in playing Rugby with us but not speaking Dutch? That is no problem, you are very welcome to join! We always have a small group of international girls in our team! Please get in touch and we will tell you more about us and how to join!

Staff en coaches

Xtreme Marcel
Marcel Del Prado

Trainer

Rob
Rob Roeleveld

Trainer

Speelster Xtreme
Mariette Koekoek

Trainer

Shiroj
Shiroj Kartaram

Trainer

Nadine
Nadine Zuurmond

Teammanager

Speelster Xtreme
Anne van den Heuvel

Haagsche Rugby Dagen / Social Rugby coördinatie

Spelers

Team informatie

Ons team is altijd op zoek is naar extra versterking en iedereen is welkom! Of je nou al rugby ervaring hebt, of helemaal niet, voor iedereen is een plekje! Dus ben jij minimaal (bijna) 16 jaar oud, kun je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit om met ons mee te trainen!

Het enige dat je nodig hebt is kleding die tegen een stootje kan (zonder ritsen koordjes enz.), sportschoenen (het liefst met goede grip/noppen), een flesje water en voor je eigen veiligheid een bitje.

Meetrainen mag altijd, maar laat van tevoren even weten dat je komt via een berichtje op onze FB pagina HRC Ladies Xtreme of via onze Instagram hrcxtreme

Woensdag: 20:00 – 21:30

Vrijdag: 20:00 – 21:30

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Ben je lid van HRC, dan help je mee om al onze om al onze activiteiten mogelijk te maken. Ook als speler kan je je inzetten.
Er zijn genoeg activiteiten of evenementen waarbij vrijwilligers nodig zijn. Denk aan de organisatie van de buitenlandtrip, bardiensten, toernooien, scheidsrechter, borrels of een etentje op de club.

Samen maken we de club en bovendien is het gewoon heel gezellig.

Wil je ook jouw steentje bijdragen aan HRC? Stuur dan gerust een mail naar secretaris@haagscherugbyclub.nl.

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement