Cymru is coming to dinner

Een avond eten (en drinken) met de Welsh vets en daarmee 2 goede doelen steunen, reserveer nu de laatste plaatsen!

Er zijn nog een paar plekken vrij dus reden om dit nogmaals onder jullie aandacht te brengen.

Op donderdagavond 2 juni a.s. vindt er op HRC  een charity-diner-en-veiling-avond plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een memorabele avond te gaan worden.

Onder het genot van een heerlijke Indische rijsttafel en wat bijpassende biertjes zullen de oud Welsh internationals een aantal speciale items veilen voor het goede doel. Aan de kant van de Welshmen is dat Prostate Cymru en HRC koos als goed doel voor haar deel van de opbrengst de Stichting Vlinderkind.

Maar er staat meer op het programma dan lekker eten, drinken en mooie veilingitems. Roemruchte dinner-speakers uit de gelederen van de WelshVets, zullen ons trakteren op een aantal mooie verhalen uit hun geschiedenis. En voor de echte fans is er natuurlijk gelegenheid om selfies te maken met deze (oud) rugby helden.

Deze mooie avond bijwonen kan al vanaf € 35 per persoon. Dit is inclusief een overheerlijke Indische rijsttafel en een welkomstdrankje. Daarbij kan niet genoeg benadrukt worden dat u hiermee ook nog eens de voorgenoemde goede doelen – Prostate Cymru en Stichting Vlinderkind – steunt.

Het kan dus haast niet anders of we zien elkaar op 2 juni op HRC!
Inschrijvingen kan vanaf nu middels dit formulier.

Gweld chin cyn bo hir!