Help a Welshman through the night

  -   Nieuws
Herhaald sponsorverzoek mbt het bezoek van de Oud Welsh Internationals aan HRC

Cymru am byth! Er zijn makkelijkere talen om in de kop van een stukje op te nemen, maar dit moet bij velen van jullie toch wel bekend klinken, dan wel de mensen bij Google weer een minuutje werk bezorgen.

In 2019 is HRC in contact gekomen met de Welsh Charity Veterans, een team bestaande uit oud-internationals van zowel Wales XV als de Wales 7s, die een aantal toernooien per jaar spelen ten bate van een goed doel: Prostate Cymru. Prostate Cymru is een stichting die zich inzet voor het onderzoek naar en de bestrijding van prostaatkanker. Geld inzamelen doen ze onder andere door het geven van clinics.

Een eerder bezoek aan HRC is de Welsh Charity Veterans zo goed bevallen dat ze dit jaar Den Haag als hun thuisbasis kozen tijdens het weekend van de Amsterdam Sevens (2 en 3 juni).

Natuurlijk wil HRC hier graag aan meewerken en er staat inmiddels een mooi programma.

Het streven van de Welsh Charity Vets en HRC is wel om de volledige opbrengst van de clinics en de andere activiteiten tijdens hun bezoek te verdelen tussen Prostate Cymru en het goede doel dat HRC mocht kiezen en waaraan het zich graag verbindt : de Stichting Vlinderkind. Nu hebben we het over voormalig topspelers, dragen ze absoluut uit eigen zak bij, maar zijn het geen ”voetbal salarissen”. Reden om voor resterende kosten zoveel mogelijk sponsoren te zoeken. De laatste post die open staat zijn de overnachtingen van de spelers.

Verleen voor donatie van 75 euro 2 Welshmen een nacht onderdak in ons prachtige Den Haag! Het spreekt voor zich dat je dan natuurlijk ook wordt uitgenodigd voor de geweldige 3e helft en een meet and greet met de Welsh Charity Vets die vrijdag op HRC.

Help de organisatie via deze TIKKIE Link, of maak dan 75 euro over naar bankrekeningnummer NL 03 ABNA 0548 5046 60 t.n.v. Haagsche Rugby Club onder vermelding van “Welsh Charity Vets 2022”.

Onze dank en die van de Welshmen zal groot zijn en samen zullen we zorgen voor een onvergetelijke week en weekend op en rond de Haagsche Rugby Club!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement