Cursusaanbod

  -   Nieuws
love to learn
Om onze vrijwilligers te ondersteunen!

De Haagsche Rugby Club is er ontzettend trots op dat er zoveel enthousiaste trainers/teammanagers en andere vrijwilligers actief zijn op de club. Naast lovende woorden en dank, verdienen vrijwilligers ook ondersteuning en daarom organiseren we de volgende opleidingen voor de vrijwillgers op HRC:

  1. World Rugby Coach 1 op 11 September 2021 (startende coach)
    https://www.rugby.nl/app/uploads/2021/05/World-Rugby-Coach-1.pdf
  1. World Rugby Coach 2 op 30 oktober en 27 november 2021 ( WRC 1 moet afgerond zijn)
    https://www.rugby.nl/app/uploads/2021/02/World-Rugby-Coach-2.pdf
  2. World Rugby Coach 3 start in September en duurt het hele seizoen ( WRC 2 moet afgerond zijn) https://www.rugby.nl/app/uploads/2021/02/Rugby-Coach-3.pdf
  3. TBM Referee 15 en 18 september 2021. ( alle trainers, spelers en of ouders die willen fluiten tijdens TBM wedstrijden) https://www.rugby.nl/app/uploads/2021/02/TBM-scheidsrechter.pdf

Heb je interesse in een van deze cursussen en wil je jezelf daarvoor opgeven? Stuur dan een mail aan onze Rugby Sport Coördinator Edwin Straatman (emailadres: edwin.straatman@swsdh.nl).

Zorg dat je er snel bij bent, want er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar (Bij heel veel aanmeldingen zullen we wel proberen de desbetreffende cursus een tweede maal aanbieden later in het jaar). 

Kosten voor deze cursussen worden uiteraard door HRC voldaan.

Met vriendelijke groet,

namens Technische Commissie HRC
Edwin Straatman 

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement