Cubs: slechts 1 team gespeeld

-   Cubs
En 's avonds met zijn allen gefeest op het nieuwe jaar.

Ook deze week zouden alle team dit weekend uit spelen. Team Geel tegen Amstelveen,  Team Blauw tegen Rotterdam, Team Rood tegen Waterland en Team Groen tegen Breda. Maar, net als vorige week werkten de weergoden niet mee en speelde uiteindelijk alleen team Blauw.

Uiteindelijk,  1,5 uur later dan in eerste instantie gepland (alle wedstrijden tot 12.30 waren afgelast), stond team Blauw tegenover het voltallige team van RRC 2 met vier man versterking uit RRC 1. Waaronder een boomlange kerel. In de eerste minuten scoorde team Blauw al de eerste try. Altijd lekker om zo de wedstrijd te beginnen. Daarna volgden er meer. Kansen werden er gecreëerd door goed samenspel en vervolgens ook benut. Langzaam kwam ook Rotterdam in zijn spel en maakten ook zij hun eerste try. In de tweede helft maakte Rotterdam meer gebruik van een aantal sterke spelers om zo door onze verdediging te komen. HRC daarentegen wist de gelederen elke keer weer goed te sluiten om zo vaak een doorbraak te voorkomen. Toch wist RRC nog twee keer te scoren en eindigde de stand uiteindelijk op 15-55. Een mooie pot. We waren blij dat we bij Rotterdam konden spelen. Hartelijk dank aan Rotterdam voor de gastvrijheid. Man of the match Storm en actie van de dag voor Aksel met een mooie intercept.

Nieuwjaarsdiner / borrel

’s Avonds, helaas dit jaar niet op de club maar wel op De Binckhorst, het nieuwjaarsfeestje voor de Cubs.  Drank en eten voor de kinderen was centraal geregeld, de ouders zorgden voor een uitgebreide verzameling borrelhappen (een niet mis te verstane hoeveelheid!). Vol enthousiasme werd de Karaoke opstelling gebruikt, zo ongeveer alle Cubs en een enkele moeder (of 6?) verdrongen elkaar op het podium.

Kortom, het was een avond van gezellig samen borrelen en zingen, voor kinderen én hun ouders!