Crowdfundactie NTC

Beste HRC leden,

Wellicht hebben jullie het al eerder vernomen door de publiciteit die wij proberen te trekken. Het NTC probeert een fors bedrag binnen te halen. Met dit geld willen we GPS trackers kopen om onze sportprestaties te verbeteren. Deze trackers geven allerlei data die nuttig is voor onze ontwikkeling. Zo kan er gekeken worden naar de afstand die tijdens een wedstrijd is gelopen of je hartslag.

Van kleine bedragen tot grote, niets is voor niks. Ook zijn we bereid tegenprestaties te leveren voor donaties. De tegenprestaties staan onderaan in deze mail.

Wij hopen op mooie donaties door de HRC leden!

Met vriendelijke groet,

Renger, Castor, Lorenzo, Hugo en Maxou
namens het Nationaal Talenten Centrum te Amsterdam

• DONEER €30,00 OF MEER EEN PERSOONLIJK BEDANKJE
    De gehele NTC selectie bedankt u persoonlijk.
  • DONEER €50,00 OF MEER KANS OP 1 VAN DE 10 TICKETS VOOR HET EERSTVOLGENDE INTERLAND VAN NL XV.
    De eerste trekking zal 17 november plaats vinden. Als u dan in de prijzen valt wint u een ticket voor Nederlands – Zwitserland (24 November). De tweede trekking zal plaatsvinden na de crowdfunding, dit voor de wedstrijd NL – ………. (9 maart)
  • DONEER €100,00 OF MEER GESIGNEERDE BAL
    Een door de NTC selectie gesigneerde bal.
  • DONEER €120,00 OF MEER KANS OP EEN VIP ARRANGEMENT TIJDENS INTERLAND NL XV
    Kans op een VIP arrangement voor 3 personen tijdens het interland op 9 maart. Aanwezig tijdens de pre match lunch en de shirt presentatie en een gesigneerd aandenken aan die dag.
  • DONEER €250,00 OF MEER VOOR ÉÉN DAG EEN NTC SPELER.
    Voor 1 dag een NTC speler. Eén dag meedraaien met ons topsport programma. Gymen, Trainen en eten.
  • DONEER €300,00 OF MEER POETSPLOEG 4 MAN STERK
    Moet er iets grondig schoongemaakt worden? 4 van onze beste poetsers zullen u assisteren bij deze taak.
  • DONEER €500,00 OF MEER VERHUIS/KLUSPLOEG 5 MAN STERK
    5 rugbyers gezocht voor een zwarte taak? Dit is uw kans.
  • DONEER €750,00 OF MEER NTC CLINIC FORWARDS/BACKS
    Door het NTC verzorgde clinic, specifiek voor of forwards of backs voor jong en oud.
  • DONEER €1.500,00 OF MEER CLINIC NTC
    Een door het NTC verzorgde clinic. Forwards, backs, jong en oud, u kunt er vanuit gaan dat uw team hier zeker iets van opsteekt.
  • DONEER €2.000,00 OF MEER KLUS/VERHUIS PLOEG 40 MAN STERK
    Een gehele selectie tot uw dienst. Verhuizen, klussen of schoonmaken, wij doen het allemaal.