Corona protocol zaterdag 26 september

  -   Nieuws
HRC Logo

Beste HRC’ers,

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, de Ereklasse gaat weer beginnen en ons Eerste Team mag gelijk thuis beginnen tegen Haarlem! Maar zoals de meesten van u nu wel vernomen zijn in de regio Den Haag en elders in het westen van Nederland de Coronamaatregelen aangescherpt. Om dit op HRC in goede banen te leiden zijn voor zaterdag kaarten beschikbaar zodat wij als club kunnen bijhouden hoeveel mensen op ons terrein zijn. De kaarten kunt u via deze link bestellen tegen een kleine vergoeding van €5, dit is ter dekking van extra kosten die wij moeten maken. Daarnaast worden er bij de ingang ook keycords met badges uitgedeeld om aan te geven wie in welke hoedanigheid aanwezig is op het clubterrein.

Per ommegaande willen wij u ook op de hoogste stellen van de volgende geldende regels op zaterdag.

  • Het parkeerterrein op HRC is zaterdag aanstaande gesloten, mocht u met de auto komen dan is er parkeergelegenheid in de buurt.
  • De uitgedeelde keycords dienen bij het verlaten van het terrein weer ingeleverd te worden.
  • In het clubhuis zijn exclusief barpersoneel maximaal 50 mensen toegestaan. Mocht u iets consumeren in het clubhuis wordt u verzocht zitting te nemen aan een van de tafels. Staand borrelen kan alleen beneden op het terras.
  • Op het terrein mogen slechts 250 mensen aanwezig zijn, dus als u de wedstrijd live wilt meemaken dan raden wij u aan een kaart te bestellen.
  • Voor u het terrein op komt wordt u verzocht om zich via een QR code te registreren.
  • En houd u alstublieft 1,5 meter afstand van elkaar.

In de hoop u allen voldoende geïnformeerd te hebben, teken ik namens het bestuur,

Met ovale groet,

Mark van der Laan

Secretaris Haagsche Rugbyclub

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement