Corona protocol op HRC

Wat doen wij en wat kan u doen

Beste HRC’ers,

Het rugbyseizoen gaat na zes maanden eindelijk weer beginnen. De jeugd gaat dit weekend al van start gevolgd door onze seniorenteams vanaf eind september. We mogen weer! Echter gezien de coronamaatregelen die vanuit de overheid en de bond komen zijn er wel een aantal maatregelen die wij als club moeten invoeren en wij hebben daarbij uw hulp nodig!

De komende week wordt ons mooie clubhuis zo ingericht dat wij kunnen voldoen aan de Horeca regels die momenteel gelden tijdens de wedstrijden. Dit betekent dat in het clubhuis en op het balkonterras tafels zo worden ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten. Tevens wordt iedereen verzocht die in het clubhuis een drankje of een hapje nuttigt aan een tafel of aan de bar plaats te nemen. Staand consumeren kan beneden op het terras of aan het veld. Ook hier dient de 1,5 meter te worden gehandhaafd. Hier rekenen wij op uw eigen verantwoordelijkheid.

Sinds deze week hangen bij de verschillende ingangen van het terrein en het clubhuis ook QR codes die u kunt scannen met uw telefoon waarmee u zich kunt intekenen als zijnde aanwezig op HRC. Dit is op vrijwillige basis, maar ook hier beroepen wij u ook op uw eigen verantwoordelijkheid.

Deze week beginnen ook weer de trainingen op het veld wat wij bij HDM huren. HDM heeft aan ons het volgende verzoek gedaan in het kader van hun eigen Coronaprotocol, Voor elke training daar dienen de teams die op HDM gaan trainen zich te verzamelen op HRC en gaan dan gezamelijk en duidelijk herkenbaar als HRC’ers richting HDM. Ouders is het niet toegestaan om zich op het terrein van HDM te begeven tijdens de training, u kunt uiteraard wel plaatsnemen in het clubhuis van HRC.

Tot slot, als u of in huis wonende familieleden klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts, of verlies van reuk en smaak, blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Zorg voor uzelf en voor anderen.

Tevens vragen wij iedereen die voor zijn vakantie in een code oranje gebied is geweest dat hij/zij ook pas 10 dagen na thuiskomst weer op HRC komt.

In de hoop u voldoende geïnformeerd te hebben, teken ik, namens het bestuur van HRC,

Hoogachtend

Mark van der Laan