Contributie 2023-2024

  -   Nieuws
geld

Het begin van het nieuwe seizoen is van start gegaan, de eerste trainingen zijn al achter de rug en de Haagse Rugby Dagen staan voor de deur. En dan begint het seizoen echt. Reden om dus ook weer de jaarlijkse contributies te gaan betalen. 

Contributie factuur

Direct na het weekend van de HRD (1 t/m 3 september), gaan wij de facturen voor de contributies versturen. Ook dit jaar maken we gebruik van Club Collect voor het versturen van de facturen en het verwerken van de betalingen. Mocht je na komend weekend nog niets ontvangen hebben, kijk dan even in je spambox. Een andere mogelijkheid dat je niets hebt ontvangen, is dat we geen up-to-date e-mailadres (meer) van je hebben. Controleer dan via het Unifify ledenportaal (of eventueel via ledenadministratie@haagscherugbyclub.nl) of je gegevens in onze administratie juist zijn. Ook voor vragen over je factuur, kun je bij de Ledenadministratie terecht.

Ooievaarspas

Ben je in bezit van een Ooievaarpas, kom dan op een van de onderstaande avonden langs op de club om deze te registreren. De penningmeester ontvangt je dan en scant je Ooievaarspas. Daarna zullen we je factuur crediteren voor het bedrag dat wij via de Gemeente ontvangen. Je kunt terecht op de volgende avonden:

Dinsdag 12 september, woensdag 13 september  en donderdag 14 september tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Jullie helpen HRC zeer door je contributiefactuur spoedig te betalen en we willen jullie hiervoor alvast hartelijk danken!

Pieter Hoog
Penningmeester HRC | Penningmeester@haagscherugbyclub.nl

Mariëlle Hendrichs
HRC Ledenadministratie | Ledenadministratie@haagscherugbyclub.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement