Contributie 2021- 2022

geld
Bericht van de penningmeetser

Zoals al eerder aangekondigd zal de Haagsche Rugby Club voor de facturatie van de contributie van seizoen 2021-2022 gebruik maken van de diensten van Clubcollect.

Van Clubcollect ontvangt u binnenkort een e-mail (of wellicht heeft u die inmiddels al ontvangen) met een toelichting op hoe de contributie is opgebouwd en een link naar een betaalpagina. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die via deze betaalpagina aan Clubcollect worden gesteld.

Indien u gebruik wenst te maken van de Ooievaarspas, kan hiervoor contact worden opgenomen met de penningmeester, via penningmeester@haagscherugbyclub.nl.

Het huidige contributiereglement, waarin de geldende tarieven en de contributiespelregels zijn opgenomen, kunt u vinden op https://haagscherugbyclub.nl/contributieregelement-2021-2022/

Bedankt voor uw medewerking!