Contract Villa Bloom getekend

Celine Broekhuizen, directeur Villa Bloom, tekent contract met HRC

Afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie, is het contract met Villa Bloom getekend.

BSO

Vanaf 1 juni aanstaande zal Villa Bloom een BSO starten in ons nieuwe clubhuis. Tijdens schooldagen zullen, net als op een gemiddelde zaterdag, vele kids in de leeftijd van 5 tot en met 12 tussen 15:00 en 18:30 (op woensdagen al vanaf 12:00) in en rondom ons clubhuis verblijven en op ons kunstgras gaan sporten. Lekker buiten zijn en veel bewegen!

Tijdens de officieel schoolvakanties zal ons terrein de volledige dag ter beschikking staan van Villa Bloom.

Dagelijks vanaf 17:30 worden de BSO-kinderen opgevangen in de dan omgebouwde, huidige barruimte op de begane grond zodat vanaf dat moment ons clubhuis weer van de leden is.

Huiswerkbegeleiding en extra trainen

Vanaf 1 september zal er ook huiswerkbegeleiding gegeven worden door de gediplomeerde medewerkers van Villa Bloom aan kinderen in de middelbare school leeftijd. HRC zal gaan onderzoeken of er een speciaal rugbyprogramma opgestart kan worden voor onze CJC leden aan het einde van de middag waarbij ook de HRC-leden die gebruik maken van de huiswerkbegeleiding kunnen aansluiten. En natuurlijk aansluitend op HRC kunnen eten!

Voordeel voor HRC-leden

Villa Bloom zal de leden van de Haagsche Rugby Club een korting bieden op de prijs voor BSO en huiswerkbegeleiding. Tevens hoeven onze leden geen inschrijfgeld te betalen en als er een wachtlijst is, krijgen onze leden prioriteit krijgen bij plaatsing op de wachtlijst.

Interesse om jouw kind op de Villa Bloom vestiging op HRC te plaatsen? Binnenkort zal Villa Bloom een ieder uitgebreid informeren. Bekijk alvast hun website.