Competitiestart HRC Colts

-   Colts
Wedstrijdverslagen HRC Colts 3/10/2020

Het is toch een beetje billenknijpen; na het stilleggen van de competitie vorig seizoen en de nu elkaar snel opvolgende persconferenties met steeds striktere maatregelen, hopen we er met zijn allen vooral op dat de competitie kan beginnen en ook doorgaat.

Dit weekend mochten onze Colts gelukkig “gewoon” van start. Nou ja, “gewoon” langs de lijn staan op de club was er natuurlijk niet bij….Gelukkig had de staff van de thuis spelende Colts 1 daar wat op gevonden. Een van de ouders bracht zijn camera, de ander een laptop en in allerijl waren er nog wat kabeltjes geregeld. Na wat opstartproblemen was de livestream prima (thuis, droog op de bank) te volgen! Op tablet, computer of telefoon werden we deelgenoot van en wat eenzijdige pot (88-0) waarin onze Colts uiteindelijk zelfs achter de tryline doorpassten om ook het aantal Zumba’s te optimaliseren. De stand in de Cup poule vind je hier.

Colts 2 moest het zonder livestream doen. Zij speelden (een beetje) uit in Voorburg de (bijna) derby tegen VRC. Waar de flow er bij het eerste team al in zit, moet het tweede nog wat beter op elkaar ingespeeld raken. Tegen de Colts van Voorburg, die al een aantal jaren aan het opklimmen zijn met een team dat om een solide vaste kern draait, kwam het er nog niet helemaal uit (40-5). Maar potentie is er zeker! Voor de stand in de Bowl poule B klik je hier.