Junioren steken handen uit de mouwen!

-   Junioren

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe clubhuis. Daar zijn de grote direct zichtbare projecten maar ook veel zaken die rondom de verbouwing geregeld moeten worden. Zaken die vaak wel qua timing sterk afhangen van de grotere werkzaamheden en dus handig ingepland moeten worden.. en ook bemand.

Zo hebben de Junioren zaterdag 23 maart geholpen met het graven van een kuil van clubhuis richting jeu de boules veld om daar een mantelbuis in te leggen. Die mantelbuis is nodig om bekabeling handig te kunnen plaatsen om dan op verschillende plekken op het terrein apparatuur te kunnen aansluiten (denk aan scorebord, speakers, licht,etc)

Daar zat een deadline aan omdat het terras dicht zou gaan en het plaatsen van de mantelbuis na dat moment zonde zou zijn de nieuwe bestraging en veel meer tijd zou gaan kosten.

Met dank aan de Junioren, hun begeleiding en Bart Bink is dit gerealiseerd. Veel dank mannen voor jullie inzet! Samen maken we HRC groot!