Colts Comeback Borrel

  -   Colts
Colts cup
Donderdag 29/12 vanaf 20.00 uur; de geboorte van een nieuwe traditie!

HRC Colts – of ze nog (bij HRC) spelen of niet – zijn een bijzondere groep met wie de club een bijzondere band heeft en wil houden.

Onze Colts rondden samen hun rugby-jeugd af op onze mooie club en vlogen daarna uit, of tekenden juist bij en stroomden door naar een van onze Senioren teams.

De kampioenen uit 21/22, de 3 teams die het hele seizoen ongeslagen wisten te blijven, de jeugdspelers van het jaar, de mannen die vertrokken naar Brive en Aurillacois, onze lady Colt die in actie is gekomen op het WK met Fiji, oud Colts die druk aan de studie zijn en/of overgestapt naar het studenten-rugby, spelers die terug zijn van een mooie reis of een tussenjaar, zij die hun rugbyschoenen aan de wilgen hingen en voor wie het weekend er nu anders uitziet, onze “eigen kweek” die nu in de selectie speelt, of de wereld onveilig maakt met het fameuze 3e. Stuk voor stuk hebben ze een plek in ons hart en op de club.

Reden om een nieuwe traditie te starten. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn er veel Colts (even) terug op het ouderlijk nest voor de feestdagen. Dus zetten we de deuren van de club (ze staan natuurlijk altijd open) extra wijd open: het bestuur biedt een vaatje aan aan alle Colts die de afgelopen 5 jaar voor HRC in de Colts speelden (geboortejaren 2000 tot en met 2004). Zij zijn van harte uitgenodigd voor de (vanaf nu traditionele, jaarlijkse) Colts Comeback Borrel op donderdag 29 december a.s. vanaf 20.00 uur op HRC.

Voor Colts-ouders die het gezellig vinden houden we een speciaal hoekje vrij. Ook zij zijn van harte welkom (mits ze zich gedeisd houden).

PS: vergeet niet je oud-teamgenoten op te wijzen dat ze zeker even langs moeten komen!
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement