Colts Comeback Borrel

  -   Colts
colts come back borrel
Zorg dat je erbij bent!

HRC Colts – of ze nog (bij HRC) spelen of niet – zijn een bijzondere groep met wie de club een bijzondere band heeft en wil houden. Om die reden is vorig jaar een speciale borrel-traditie in het leven geroepen voor de spelers die de afgelopen 5 jaar voor HRC in de Colts speelden (geboortejaren 2001 tot en met 2005).

De kampioensteams uit die voorgaande 5 jaren, de jeugdspelers van het jaar, de mannen die vertrokken naar het buitenland, dat hechte vriendenteam dat één maatje voor altijd zal moeten missen, onze lady Colt die gewoon keihard voor Fiji speelt, oud Colts die druk aan de studie zijn en/of overgestapt naar het studenten-rugby, spelers die terug zijn van een mooie reis of een tussenjaar, zij die hun rugbyschoenen aan de wilgen hingen en voor wie het weekend er nu anders uitziet, onze “eigen kweek” die nu in de selectie speelt, die hard aan de weg timmert met onze Espoirs, of de wereld onveilig maakt in het fameuze 3e. Stuk voor stuk hebben ze een plek in ons hart en op de club en we hopen ze allemaal weer te mogen begroeten. Bij deze zijn ze van harte uitgenodigd voor de traditionele, jaarlijkse Colts Comeback Borrel op donderdag 28 december a.s. vanaf 20.00 uur op HRC.

De keuze voor een (vast) moment tussen Kerst en Oud en Nieuw is gemaakt omdat dat de periode is dat er veel Colts (even) terug zijn op het ouderlijk nest voor de feestdagen. Dus juist dan zetten we de deuren van de club (natuurlijk staan ze altijd open) extra wijd open voor deze groep spelers. En – ook dat is traditie – ook de tap zal op kosten van het bestuur worden open gezet om de eerste paar jugs te vullen.

Voor Colts-ouders die het gezellig vinden houden we een speciaal hoekje vrij. Ook zij zijn van harte welkom (mits ze zich gedeisd houden).

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement