Clinic Welsh oud-internationals op HRC

-   Benjamins

Op vrijdag 31 mei (de dag na Hemelvaart) a.s. geven 20 Welsh oud-internationals clinics aan de jeugd (Guppen tot en met Cubs) op de Haagsche Rugbyclub. In een uur worden de jeugdige rugbyhelden door verschillende grids geleid waar ze nieuwe vaardigheden kunnen leren. Daar wil iedereen wel bij zijn!

De kosten voor dit event zijn €15,- Na afloop is het mogelijk om deel  te nemen aan een gezellige BBQ op HRC. Kosten voor de BBQ zijn €10,50 per volwassene en €7,50 per kind. Hiervan zal €1,- ten goede komen van het goede doel.

Schrijf je nu in!

De Welsh Veterans sponsoren met de deelname aan het Amsterdams Sevens  toernooi en de ontvangen sponsorgelden aan Shelter Cymru. U kunt tijdens de inschrijving kiezen om hier ook een extra bedrag aan bij te dragen.

De leeftijdscategorieën zijn als volgt ingedeeld:

Guppen en Turven:

• Aanwezig om 15:00
  • Start 15:30
  • Tussendoor een korte pauze met een versnapering
  • Start BBQ 16:45

Benjamins, Mini’s, Cubs:

• Aanwezig om 16:30
  • Start 17:00
  • Tussendoor een korte pauze met een versnapering
  • Start BBQ 18:15

HRC sponsort deze oud-internationals die later dat Hemelvaartweekend meedoen aan het Amsterdam Sevens-toernooi, als tegenprestatie geven zij graag les aan onze jeugd. Natuurlijk is het ook leuk om deze spelers dan te gaan bekijken, zie hiervoor de mogelijkheden via de website van het Amsterdam Sevens-toernooi.