Chris Nolten is overleden

  -   Nieuws
Chris Nolten
Diep verdrietig: onze erevoorzitter is ons ontvallen

Beste HRC-ers,

Dit weekend bereikte ons het verdrietige bericht dat onze erevoorzitter, erelid en drager van de Speld van Verdiensten, Chris Nolten is overleden.

Dat Chris – als drager van die uitzonderlijke combinatie van eretekenen – een van onze clubiconen was, spreek voor zich. Dat hij ze – omdat hij jaren lang van grote waarde is geweest voor HRC – dubbel en dwars verdiende, ook staat als een paal boven water. En dat we lang van hem hebben mogen genieten – hij stond dit seizoen nog trots langs de lijn en was er ook nog bij bij de halve finale en de finale – stemt tot dankbaarheid.

Mannen als Chris kunnen en willen we eigenlijk niet missen….

We wensen zijn naasten alle kracht toe.

Hieronder delen we op verzoek en in overleg met de familie de rouwkaart. Een in memoriam/eerbetoon aan Chris wordt op een later moment gepubliceerd.

Tot besluit een verzoek aan alle HRC-ers: de rouwstoet met Chris komt donderdag 29/6 om 14.45 bij de Haagse Duinen (Wijndaelersingel 1 te Den Haag). Het verzoek is om met HRC als eerbetoon en laatste groet een erehaag te vormen. Als iedereen er om 14.30 is kunnen we zorgen dat we op tijd klaar staan.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement