Brexit

-   Junioren
Wedstrijdveslag HRC Junioren vs Esher R.F.C. 21/10

Het is herfstvakantie, de competitie ligt voor 1 weekendje stil, de Engelse teams komen – traditiegetrouw – bij bosjes het Kanaal over en ook dit jaar blijkt HRC een graag gezochte tegenstander. Zo speelde een gelegenheidsteam van onze Junioren op 21/10 tegen Esher R.F.C. uit Walton-on-Thames (met wat voorwaartse versterking van BSN). Het was een leuke pot om te zien. Hoewel een van de huurlingen van BSN al vrij snel na de KO een try liet noteren voor de gasten en het even duurde voor HRC gelijk kon maken, kwamen onze Junioren daarna goed los. Hun spel werd sneller en feller en daarmee waren ze een klasse beter dan de bezoekers. Gelukkig maakten de kippendijen met rijst van de daarna aangeboden maaltijd deze “Brexit” wel weer goed.