Bouwbericht

Aannemer nu al met handen in het haar tijdens bouwoverleg ;-)

Na een kleine 2 weken is al duidelijk te zien dat ons terrein meer weg heeft van een bouwput dan een sportterrein. Dat zal in de komende weken alleen nog maar meer worden. Zoals onze voorzitter al aangaf in het bericht dat de HRD dit jaar geen doorgang zal vinden, de club zal het lopende kalenderjaar letterlijk om de verbouwing heen moeten leven.

Stand van zaken:

• Ingang clubhuis is verplaatst naar terraszijde. Bij de oude en toekomstige ingang is inmiddels begonnen met de uitbouw. Door het clubhuis ligt tapijt zodat spelers met noppenschoenen door het clubhuis kunnen op weg naar kleedkamers en toiletten. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om in andere gedeeltes met noppenschoenen in het clubhuis te zijn.
  • Fundament wordt gelegd aan beide kopse kanten voor de aanbouw. Helaas zal het in de komende weken wegens de verwachte vorst niet mogelijk zijn om het fundament te storten.
  • In deze koude periode zal de etage met bestuurskamer en kantoren worden gesloopt. Alle spullen die er nog staan worden dit weekend door de selectie van het eerste weggehaald.
  • Tevens zal, als de vorst lang aanhoudt, een begin worden gemaakt met de voorbereidingen van de nieuwe 1e etage. Vandaar dat afgelopen week 2 Colts en 3 vrijwilligers de kiezels van het huidige dak hebben geschept zodat het dak vrij is en de voorbereiding kan beginnen.