Six Nations Borrelpakket

-   Food To Love

De Six Nations gaan dit weekend weer beginnen. Zaterdag staan Italië vs Frankrijk (KO 15.15 uur) en Engeland vs Schotland (KO 17.45 uur) op het programma en zondag speelt Wales tegen Ierland (KO 16.00 uur).

Food to Love is very into rugby en dus bieden ze tijdens de Six Nations wedstrijden een borrelpakket aan voor thuis bij de buis.

Voor 12,50 euro kan je vrijdag 5 februari tussen 14.00 en 20.00 uur op de club jouw 2 heerlijke halve liters Guinness en home made (savory) mince pies to share ophalen. Hoe fijn is dat?!

Bestellen doe je door appje te sturen naar: 06-51287218. Je bestelling moet vóór donderdag 4/2 om 12 uur binnen zijn, maar beter app je zo snel mogelijk want de voorraad is beperkt en op is op.