Heerlijk borrelen

  -   Nieuws
Het was afgelopen zaterdag gezellig druk op de club!

Iedereen die op de club komt of er langs rijdt, die ziet het. We groeien nog steeds hard in het aantal nieuwe sponsoren. Maandelijks komen er nieuwe borden en doeken bij. En de komende maanden zal dat niet anders zijn. Dat is in alle opzichten mooi voor onze rugbyclub!

Ook tijdens de sponsorborrel van afgelopen zaterdag waren er weer ‘nieuwe gezichten’. Het valt de sponsoren, die al langer bij de club zitten, op dat er steeds weer nieuwe ondernemers bij komen. Dat maakt de business club extra interessant voor het zakelijk netwerk want veel sponsoren doen onderling zaken. Ook de sponsoren die onze club sponsoren vanuit passie voor de club of omdat hun kind op de club speelt, zien hun netwerk groeien.

Deze borrel stond natuurlijk grotendeels in het teken van de overhandiging van het officiële wedstrijdshirt met Chicken Tonight (een label van de Zwanenberg Groep) aan de familie Van der Laan. Voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste herenteam overhandigde, onze geblesseerde scrumhalf, Amir Rademaker een shirt aan Jo-Anne van der Laan en haar zoon. Een groot deel van de familie was aanwezig en super leuk om te zien dat ze echt een gezellige middag hebben gehad op de Haagsche Rugby Club. Onze club bruiste zaterdag echt!

Het was ook mooi om te zien dat ons eerste herenteam onder luid gejuich van onze Oude Meestersch het veld op werden gestuurd. Dit droeg natuurlijk absoluut bij aan de klinkende overwinning van ons vlaggenschip!

Er waren dus meer dan genoeg redenen om afgelopen zaterdag met elkaar het bekende glas te heffen langs de lijn, op het terras en in het clubhuis.

Anne Hamers legde het allemaal prachtig vast op de “gevoelige plaat”.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement