Bitje op maat aanmeten

-   Benjamins
bitje-op-maat

Je wilt natuurlijk graag veilig rugbyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen.nl maakt voor jou een bitje op maat!

Ter plekke wordt er een afdruk van jouw gebit gemaakt, jij kiest een kleur. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is het bitje gepersonaliseerd naar jouw smaak. Tevens wordt jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw bitje gezet.

Een bitje op maat kost €45,- (t/m 12 jaar) en €55,- (vanaf 13 jaar). Wil je een extra bitje laten maken? Dit kost €30.

Voorinschrijven noodzakelijk!

Bitjehappen.nl staat binnenkort in ons clubhuis van jouw club om op maat gemaakte bitjes aan te meten.

De data en tijden van de hapdagen zijn:

Woensdag 18-03-2020 17:30 – 20:00 – AFGELAST
Donderdag 02-04-2020 17:30 – 20:00 – aanmelden

Meer informatie

Bij rugby is het belangrijk om een mondbeschermer te dragen. Een klap van een ellenboog, schouder of ander lichaamsdeel kan veel schade opleveren aan het gebit. Dit kan uiteenlopen van een tand door de lip, gebroken of losse tand tot een gebroken kaak of tanden die uit de mond vallen. Met het dragen van een goede gebitsbeschermer beschermt u preventief uw gebit en voorkomt u mond- en gebitsbeschadiging met alle gevolgen van dien.

Voordelen van een individueel op maat gemaakte mondbescherming (meerlaagse gebitsbeschermers):

• Optimale bescherming door een goede pasvorm
  • Comfortabel door de optimale pasvorm
  • Verhinderd het spreken en ademhalen niet
  • Beinvloed niet de kaakontwikkeling door meegroeimateriaal

Meer info over werkwijze en prijzen vindt je op https://www.bitjehappen.nl/info/ en in de folders in ons clubhuis.