Bitje op maat!!!

bitje-op-maat

Laat een gebitsbeschermer op maat maken!

Bij rugby is het belangrijk om een mondbeschermer te dragen. Een klap van een ellenboog, schouder of ander lichaamsdeel kan veel schade opleveren aan het gebit. Dit kan uiteenlopen van een tand door de lip, gebroken of losse tand tot een gebroken kaak of tanden die uit de mond vallen. Met het dragen van een goede gebitsbeschermer beschermt u preventief uw gebit en voorkomt u mond- en gebitsbeschadiging met alle gevolgen van dien.

Voordelen van een individueel op maat gemaakte mondbescherming (meerlaagse gebitsbeschermers):

• Optimale bescherming door een goede pasvorm
  • Comfortabel door de optimale pasvorm
  • Verhinderd het spreken en ademhalen niet
  • Beinvloed niet de kaakontwikkeling door meegroeimateriaal

Woensdag 9 en donderdag 17 oktober komt bitjeshappen.nl op onze uitnodiging bij HRC langs.

Je kan dan voor je kind een bitje op maat laten maken. Deze bitjes zijn perfect passend en kunnen voorzien worden van een naam en telefoonnummer om de kans op kwijtraken te verkleinen.

Meer info over werkwijze en prijzen vindt je op https://www.bitjehappen.nl/info/ en in de folders in ons clubhuis.

Bitjeshappen.nl zal er op 9 en 17 oktober zijn van 17:30 tot 20 uur.