Bitje op maat

  -   Nieuws
Bitjehappen op 14 en 15 september 2022 bij de Haagsche Rugby Club

Je wilt natuurlijk graag veilig rugbyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. 

Hoe werkt het? 
Op 14 en 15 september 2022 komt Bitjehappen.nl bij de Haagsche Rugby Club langs zodat jij een perfect op maat gemaakt bitje kan komen happen! Tijdens de hapdag maken we een afdruk van je tanden en vervolgens sturen we het bitje binnen twee weken op naar je huisadres. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier. Ter plaatse je gegevens invullen kan ook. De hapdag is gewoon in het clubhuis. 

De prijs voor een bitje op maat is €55,- 

Je kan kiezen uit veel leuke kleuren voor je bitje. Ook zijn er bitjes met glitters en meerdere kleuren. Daarnaast worden alle bitjes van naam en telefoonnummer voorzien. Alle bitjes hebben een vaste prijs ongeacht de tekst en kleur. 

Betalen kan contant of met de pin. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je afhankelijk van jouw zorgverzekering €26,24 declareren. 

Levering 
We zorgen ervoor dat jij jouw bitje binnen twee weken thuis ontvangt. Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Meer informatie 
Bij rugby is het belangrijk om een mondbeschermer te dragen. Een klap van een ellenboog, schouder of ander lichaamsdeel kan veel schade opleveren aan het gebit. Dit kan uiteenlopen van een tand door de lip, gebroken of losse tand tot een gebroken kaak of tanden die uit de mond vallen. Met het dragen van een goede gebitsbeschermer beschermt u preventief uw gebit en voorkomt u mond- en gebitsbeschadiging met alle gevolgen van dien. 

Voordelen van een individueel op maat gemaakte mondbescherming (meerlaagse gebitsbeschermers): 

  • Optimale bescherming door een goede pasvorm 
  • Comfortabel door de optimale pasvorm 
  • Verhindert het spreken en ademhalen niet 
  • Beïnvloedt niet de kaakontwikkeling door meegroeimateriaal 
Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement