Birgit zwaait iets eerder af

  -   Nieuws

Beste HRC’ers,

Als alles goed gaat hoop ik over (niet meer dan) 3 weken te bevallen van een zoontje. Na de bestuursvergadering afgelopen maandag heeft beoogd secretaris Mark van der Laan de werkzaamheden van secretaris van mij overgenomen. Mijn bestuurstermijn loopt officieel af met de volgende algemene ledenvergadering in de zomer, maar ik ben blij dat Mark nu al het stokje over heeft willen overnemen. 

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor (bijna) drie ontzettend leuke jaren! Het contact met de leden en de samenwerking met alle vrijwilligers en zeker met het bestuur ga ik absoluut missen. Gelukkig is er binnen HRC altijd voldoende te doen, dus ik zal ongetwijfeld een nieuw plekje vinden binnen de club.

Tot snel! 

Met 0vale groet,
Birgit Steerneman

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement