Birgit clubheld van Den Haag – stemmers bedankt!

Met een overweldigende score van 997 stemmen is Birgit Steerneman verkozen tot Clubheld van Den Haag! De nummer 2 van Den Haag is niet verder gekomen dan 266 stemmen. Gefeliciteerd Birgit!

Alleen was dit grote aantal stemmen niet voldoende om tot winnaar van onze regio te worden gekozen. Die eer viel Matthijs Ferguson van Voorschoten ‘97 (atletiek) te beurt. Hij kreeg maar liefst 1452 stemmen. Birgit werd eervol 2e. Dank iedereen die op haar gestemd heeft!

Deze verkiezing, uitgeschreven door het Algemeen Dagblad, heeft de grande finale op 17 december a.s. Op deze avond komen alle regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2018 verdient en daarmee €10.000 voor de club.

Vanzelfsprekend feliciteert HRC Matthijs Fergusson en zijn atletiekvereniging. Succes de 17e en misschien komt de €10.000 jullie kant op.